Gondolatok, írások - azok számára, akiknek vágya, hogy gyermekük szülessen/szülővé váljanak még nem teljesülhetett.

2012. február 3., péntek


 
 Örömmel értesítünk, hogy első alkalommal rendezzük meg

Gyöngyhalászok

 elnevezésű programunkat.

Szeretettel várunk, ha anya szeretnél lenni, de egyelőre úgy tűnik számodra, hogy ez akadályokba ütközik.



Ideje:                         2012. február 11., 16.00 - 18.00 h.
     Helye:                        Zöldpatika, II. emelet (mozgásterem)
                                                                                 Ára:                           1900 Ft

 Foglalkozásunk során megkeressük mélyen gyökerező egészséges, pozitív anyamintáinkat, belső kincseinket, erőnket és ránézünk félelmeinkre, amelyek a sikertelen gyermekvárás mögött állhatnak,
A csoportmunka során megélt megélések, felismerések segítőleg hatnak, a sorsközösség felszabadító erejét megtapasztalni mélyen megindító, és támogató erejű.
 
A programról részletesebben a http://varakozo.blogspot.com honlapon olvashatsz.
Esetleges kérdéseiddel keress minket telefonon (30/522-9281 vagy 30/365-2766) vagy levélben a varakozo.gyermek@gmail.com címen.
Elképzelhető, hogy Számodra ez az információ nem fontos, de barátod, ismerősöd, rokonod számára az lehet. Kérlek küldd el neki ezt a levelet! Köszönjük!

Könnyű, mozgásra alkalmas ruhát viselj (átöltözésre is van lehetőség)!
 
Szeretettel várunk!
 
Novák Ági és Raáb Kriszti
 
 
 
 
Szemléletünk, amely a foglalkozásokat körbeöleli:
- Az ember test, lélek és szellem egysége.Ennek a három elemnek az összhangja, vagy diszharmóniája határozza meg létünket, egészségünket, vagy annak hiányát.

- Érzelmeink és gondolataink energiák, melyek nagy hatóerővel bírnak életeseményeink, kapcsolataink , testünkhöz-, a világhoz való viszonyunk alakulására.Ezek minőségét- pozitív, erősítő, támogató vagy negatív, hátráltató, megbetegítő jellegét fontos felismernünk.

- Mindennapjainkban, szinte folyamatosan automatikus reakciókat adunk eseményekre- és ezek a reakciók sokszor tudattalanok.Szabad döntéseink meghozatalához nélkülözhetetlen annak fegismerése,hogy ezeket a reakciókat korábbi tapasztalatainkhoz fűződő érzelmeink és családunk hitrendszere mozgatja.
- Mindnyájan megkapjuk az erőt és bölcsességet, hogy beteljesítsük igazi, legbensőbb vágyainkat.

- Fontos, hogy csak saját tapasztalatok által szerezhetünk új képet önmagunkról, életünkről- amihez mindenkinek más-más út, eszközök, segítők adódnak. Magunknak kell rájönni az összefüggésekre ahhoz, hogy másként tudjunk ránézni életünk eseményeire és a szükséges változtatásokra. Ezt igyekszünk támogatni, nem kész megoldásokat nyújtani - hisz azok nem lennének valódi megoldások a számodra.

- A kulcsokat segíthetünk megtalálni, de az ajtókat csak Te nyithatod ki. Ehhez nyitottságra, bátorságra és valódi szándékra van szükség.

Eszközeink:

- Harmonizáló, rendező, energizáló vagy energetizáló eszközök, technikák (mozgás- és légzőgyakorlatok, vizualizáció, relaxáció, táplálkozási és életmód tanácsok, stb.) - amelyek saját erőnkhöz visznek lépésről lépésre közelebb.
- Szembesülés félelmeinkkel, érzelmi és gondolati köreinkkel, hitrendszerünkkel, a generációs hatásokkal. Célunk ezeket észrevenni, majd kilépni az ezek determinálta körforgásból. (Önismereti gyakorlatok)

Mindkét oldal azt támogatja, hogy megleljük valódi Önmagunkat és szabad akaratunk segítségével elinduljunk a sodródás és kiszolgáltatottság felől valódi életünk, feladataink megélése felé, és teremtő erőinket kezdjük működtetni a mindennapokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése