Gondolatok, írások - azok számára, akiknek vágya, hogy gyermekük szülessen/szülővé váljanak még nem teljesülhetett.

2011. november 15., kedd

Új programok!!!

  Kedves Várakozó!

Tapasztalataink tükrében januártól új lehetőségeket szeretnénk Neked felajánlani.
 
1. Bővül eszközeink, módszereink köre! Egy számunkra minden szempontból hiteles, nagy tudással és sok személyes tapasztalattal rendelkező személy is bekapcsolódik a munkánkba, aki méregtelenítés és táplálkozás témában tud segíteni eligazodni a sokféle információ között.
 
2. Havonta egy alkalommal lesz egy kétórás foglalkozás, amely egyéb segítő foglalkozásaink igénybevétele nélkül is látogatható. 
Program: célzott testmozgások, légzőtechnikák, táplálkozási, méregtelenítési javaslatok, relaxációk, beszélgetések a női szerepekről, identitásunkról. feladatainkról, vágyainkról  és nehézségeinkről, stb. Célunk egy önsegítő csoport kialakítása, amelynek tagjai a tőlünk kapott technikákon, információkon túl kölcsönösen támaszt és segítséget nyújtanak egymásnak.
 
3. Januártól felbontjuk a csomagot! Bár továbbra is úgy gondoljuk, hogy problémáink mélyére ásni illetve stabilizálódni, erősödni vágyott céljaink elérése érdekében sok belső munkát igényel és időbe telik, lehetővé tesszük, hogy mindenki a saját pillanatnyi szándékai és lehetőségei szerint haladjon ezen az úton. Ennek megfelelően egy első beszélgetés után  - minket megismerve - van lehetőség dönteni, hogyan tovább. A segítő módszerek bármelyikét igénybe lehet venni önmagában is (pl.: asztrológiai elemzés, segítő beszélgetés, táplálkozási, méregtelenítési tanácsadás, testgyakorlatok, relaxáció, harmonizáló kezelések). Természetesen az a jó, ha van a folyamatnak egy íve, amely során megérkezhetsz valahonnan valahová, vagy legalább valóban útra kelsz, nem pedig csak álmodozol róla.     
 
E-mail címünkre írva, már most jelezheted, ha a fentiek közül bármely lehetőség felkeltette az érdeklődésedet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése